lørdag den 30. april 2011

Hvordan man shopper som om man er millionær......

Jeg hvem ville ikke gerne kunne gøre det! Jeg har en evne til at leve over hvad jeg har på kontoen og det er ikke altid det går så godt som præsten prædiker så får jeg en opringning eller mail fra min søster med overskriften "en træls mail" eller "Er ked af at sige det her" eller noget i den retning, men hun burde jo ikke være ked at at sige jeg altså går og bruger bankens penge!!

Efter de sidste 14 dage, hvor alting har været vendt på hovedet og mange ting er vendt og drejet i mit hoved og tunge beslutninger - og ret så nemme beslutninter også, er taget så trængte jeg nu til at der skulle bruges penge på andet end hunde og store gaver til venner og bekendte.

Jeg inviterede derfor Sidsel til Aalborg til en hel dag med shopping og hygge og det var haven der stod for skud.
Vi startede i Bilka og fik købt nogle flotte store glas vaser til gulvet som der skal store bloklys i og ud i haven og stå. Der blev handlet lidt forskellige småting vi også skulle bruge i haven, bla. fine små lanterner.

Så gik turen videre til Plantorama hvor vi nok brugte de fleste penge på en Gondol hængekøje i rød. Den ligner stort set en fatboy hængekøje men er 2000 kr billigere! Den måtte jo være i rød så den passer til havehynderne.
Dernæst en Nice Pavillon blev det også til som jeg så har bestilt på nettet og den kom desværre først i dag så den står her i stuen i 300 dele!

Der blev i løbet af dagen handlet flere småting og så var det ellers hjem og begynde at samle alt det vi havde med hjem.

Bassinet blev pustet op af Sidsel og en elektrisk pumpe og det blev hurtigt taget i brug af hundene, dvs, det var hurtigt Boddy mente det var hans alene og indtog hele bassinet!



Så gik Sidsel igang med hængekøjen og så meget koncentreret ud. Dog fik vi lige en lille pause og køretur da vi måtte ud til mine forældre og få fat i en "svensknøgle" for min "værktøjskasse" indeholder en hammer og 2 skruetrækkere!


Så var der trods alt også tid til at nyde det bagefter og der mente hundene også de skulle være med.


Alt i alt en herlig dag i godt selskab med en god veninde som altid gerne hjælper hvor der er behov for det og gud hvor vi kan grine sammen.

Meeen Sidsel trods alt det handleri så glemte jeg alligevel at få CD'en med Adele med mig hjem så nu er den bestilt på nettet;o)

Charlotte

onsdag den 27. april 2011

For lækker til love - nooooot!

Ja jeg må da indrømme jeg nu efter 47 år endelig er klar over hvorfor jeg er alene! Jow jeg er simpelthen for lækker til love.............. Hmmmm øøøøh nå nej det er vist ikke lige grunden, men det lyder da fornemt at kunne sige det?

Ja jeg ser udsendelsen "for lækker til love" på TV3 puls tirsdag aften og onsdag aften kl. 20 på TV3. Jeg kan lige så godt sige her og nu - og er heller ikke flov over det, men Gustav er simpelthen guld værd for det program! Hans citat "Altsååå kunne jeg dele mig selv ville jeg gøre det" må være århundredes bedste citat. Jeg ser programmet ene og alene pga ham og ingen andre!

Nej for hvis Gustav ikke havde været med så skulle programmet havde heddet "Jeg er alt for meget egoist til at finde love"!! Jeg mener et godt udseende rækker ikke langt når man kan lugte lort når de åbner munden! Ja for det er lort der kommer ud og man kan da også være sikker på det ikke er deres IQ der trykker nogen steder for de har endnu ikke fattet at grunden til de stadig er alene er nu nok fordi dem de kigger efter er alt for kloge til at bruge tid på egocentrerede dumsmarte dukker som dem!

Christina VÅGN OP og lugt til virkeligheden! Find Chano og tag hinanden i hånden og sæt jer i sofaen derhjemme og ros hinandens udseende og sid og smil stupidt til hinanden for nogen dybdegående samtale tror jeg ikke på nogen af jer kan føre! I passer godt sammen, men sørg for guds skyld for at købe et hus der er stort nok til jeres egoer og med masser af spejle og badeværelser så I ikke kommer op at slåes om disse ting!

Det er folk som jer der gør vi andre er superglade for vores udseende så vi er fri for at skulle risikere at ende op med at vågne en morgen og vende os om og få øje på en af jer og høre ordene "går du først på badeværelset for jeg skal bruge 5 timer" og man opdager man er en fattig stakkel pga alle ens penge er gået til hårprodukter og spraytan ture!

Gustav du skal nok finde en fyr en dag for du er nu en tur i Jylland og herovre har vi begge ben på jorden og hovedet skruet rigtigt på. Det vil du finde ud af og så håber jeg ikke det er for sent for dig.

Charlotte

tirsdag den 26. april 2011

Matador og dansesko

Jeg har i dag taget hul på MATADOR serien igen! Jeg har droppet helt at tælle hvor mange gange den er sat på først videoen og nu DVD'en. Den bliver man aldrig træt af og man kan finde nye ting i den hele tiden. Min onkel er ekspert i at citere fra den og hver gang han kommer med et citat må man hjem og finde den frem og se den igen.

Nu sidder jeg så og ser et afsnit hvor fru Violet og hendes danseskole dukker op og det får mig til at tænke på min tid på danseskole! Jeg har faktisk gået til dans i 10 år og nåede at få 3 års nål, 5 års nål og til sidst 10 års nål. De 10 år var hos Mogens Reinaus danseskole her i Aalborg og det var gammel dans akkurat på samme måde som i Matador, hvor man dansede pige-dreng og dans som man husker det fra for mange år siden.


Jeg startede da jeg var 2 år gammel og min søster blev også slæbt med da hun blev gammel nok - der er 3 års forskel på os. Dengang var det bestemt ikke det lysten var til, men på det tidspunkt eksisterede der ikke så mange fritidsaktiviteter som der gør nu for børnene. Dans var meget almindeligt dengang og som mor mente så "havde vi godt af det". Dog var det alligevel altid et af årets højdepunkter når vi skulle til det man kaldt afdansningsbal som var slutningen på året. Der skulle man i balkjole med strutskørt der stod ud til siderne og med masser af tyl under. Min søster var dødhysterisk da hun kun fik en fin kjole på i samme stof som min strutkjole og hun ville jo også have tyl under, men det blev første senere da hun var ældre det kom på. På billedet herunder kan man se os begge to sidde hos mormor som selvfølgelig var med til denne begivenhed hvert år og lykkelig er min søster da hun også har fået tyl under sin kjole det år.

Mens jeg stoppede dels pga sygdom og dels pga manglende lyst efter de 10 år, der fortsatte min søster på højt konkurrence plan og har gjort det temmelig flot. Imidlertid er hendes dansesko nu også skiftet ud med 2 børn og en motorcykel;o)

Mens min søster dyrkede dans på konkurrenceplan holdt jeg mig til jazz-ballet, ja det hed det på det tidspunkt og det var en mellemting mellem gymnastik og dans. Da Mogens Reinau for længst var afgået ved døden så gik vi nu på Vagn Nymanns danseskole og her blev denne nærmest en hel lille familie i nogle år.

Som årene går så får man andre interesser i livet og nu er danseskoene så lagt på hylden - også efter de har slidt diverse diskoteksgulve op i årenes løb, men det er en helt anden historie........;o)

Charlotte

mandag den 25. april 2011

Udenfor målgruppen!

Jeg har tilmeldt mig en "gruppe" hvor man engang imellem får en mail med en undersøgelse man skal besvare. Noget lignende en Gallup undersøgelse. Det varer mellem 5 og op til 30 min. og besvare - stod der i informationen.

Dette har jeg været medlem af i snart 4-5 år og der kommer jævnligt mail med disse gallup undersøgelser.

Man starter som regel med ens køn, alder og så er der som regel ens indtægt de vil have oplyst.

Nu er det så jeg sidder og tænker hvor i systemet og verden jeg mon hører til for i disse 4-5 år er jeg aldrig nået længere end til spørgsmål 4-5 stykker så kommer teksten "Desværre du er ikke indenfor den målgruppe vi har brug for"!!!!!

Kan det passe at ingen har kunnet bruge mine meninger i disse undersøgelser igennem så lang tid!!

Det kan godt få en til at føle sig lidt smidt ud af samfundet, men på den anden side hvad bruger de disse undersøgelser til!
Jeg mener hvis det er for at samfundet skal køre på bedst vis så er jeg da ked af at skulle oplyse dem om at det ikke virker! Måske de alligevel skulle prøve at åbne op for "min målgruppe" for så kan det jo være skuden vender!

Hvis det er for at kunne sælge mere skyllemiddel af et mærke eller chokolade af et andet mærke så er jeg nok alligevel glad for jeg ikke er målgruppen for jeg vasker ikke hver dag og chokolade er jeg ligeglad med hvad mærke det er bare det er lyst!

Charlotte

lørdag den 23. april 2011

Så er det lørdag

Nu er det så lørdag! Vågnede med kvalme, hovedpine og en følelse af jeg burde være død! Det hjælper ikke noget at putte sig under dynen igen for der var lige 3 hunde der krævede at komme ud en tur og det kom de da også, mens mor forsøgte at holde sig oprejst så længe til de kom ind igen!

Ind i seng igen og der blev jeg et stykke tid indtil det jo heller ikke var særlig spændende mere og man jo synes der skulle ske et eller andet.

Det er ikke blevet til meget, andet end en tur til Bageren da vi får besøg i morgen af et vennepar vi har haft i mange år, men som har været lidt så som så med at se og mødes med i alt det her hundehalløj. Nu skal det så endelig være, de skal ud og se den nye bolig.

Så blev man da alligevel glad og fik ens dag reddet da man åbner sin mail og der ligger en mail vedhæftet nedenstående billede


Det er sendt fra Pia Jensen kennel Qupios som også har lavet vores fine banner her til bloggen. Pia er samme person jeg har skrevet om på siden "om mig" jeg havde katte fra. Pia er i dag opdrætter af mops og laver de flotteste grafik kort m.v.
Vi takker hende mange gange for alt det hun laver for os, det er bare super flotte ting og vi er heldige vi kender en der kan sådanne ting når man selv er et fjols til sådan noget;o)

Nu vil jeg så forsøge at sove en times tid inden jeg forhåbentlig har fysik nok til at putte en kylling i ovnen uden at kaste op over det! Det burde være muligt da jeg skal forsøge at lave reklamen efter med "Juicy chicken" hvor man bare skal kyle kylling i en stegepose med dertilhørende krydderi og det burde være en nem sag - tror jeg! Så skal kartoffelsalaten også laves så det er jo en helt anden sag vi snakker om, men sulten melder sig jo vel og så er det træls man ikke har gidet gøre sig de få anstrengelser,

God påske lørdag

Charlotte

fredag den 22. april 2011

Fredag igen

Så er der fredag igen og det plejer at betyde at man nu kan se frem mod en herlig weekend hvor man har fri og kan gøre som det passer en, sove længe, tage ud i det blå og meget andet.

Her i huset har den ikke den helt store betydning for jeg arbejder jo ikke mere end 12 timer om ugen og har dermed "fredag" nogle gange om ugen.

Når man kører dialyse er der ingen "fredag" for det er noget man skal hver nat, dvs. jeg kører 5 af ugens nætter og har fri 2 nætter og dem kan jeg så selv bestemme hvornår skal være. Dermed vil jeg sige at når jeg skal have en frinat så føler jeg dagen før er en fredag fordi jeg ikke skal køre om natten.

Jeg savner min posedialyse, hvor jeg kunne koble mig til og fra maskinen når væsken var løbet ind. Det kan jeg ikke her og bare tanken om man ikke kan komme på toilettet gør man konstant har en følelse af man skal! Jeg føler det tager mere tid at sætte det hele op, men det at sætte maskinen op tager reelt set ikke lang tid, ca. 15 min og at sætte sig til 5 min. - forudsat at man kan finde "tunnelerne".

Det der tager tiden er alt man skal huske og have med ind til sengen fordi man er prisgivet når man er sat til og kan ikke hente noget. Derfor er hundeburene også så tæt på sengen de kan komme så jeg kan åbne og lukke for dem ved problemer. Jeg har drikkelse ved sengen, og selvfølgelig en del underholdning da det ikke er altid man kører om natten og selvom det også er om natten kan man måske ikke sove. Derfor er der tv, DVD, computer m.v. også, men computeren skal sættes op hver aften og selvom det er en bærbar så skal det alligevel frem og tilbage. Derforuden er man ualmindelig sulten når man kører dialyse - ingen kan forklare hvorfor! så der bliver også arrangeret spiseligt. Isterninger er et must og selvfølgelig skal man da have cola for er den ikke taget ind er det jo lige præcis den man mangler!

Nu ryster folk nok på hovedet, men 6 timer er lang tid hvis man ligger og mangler et eller andet og folk kan jo bare prøve at koble sig til et eller andet i sit soveværelse og lægge sig i sengen og prøve at ligge der i 6 timer og så komme og fortælle mig igen om jeg er tosset? Tiden er lang, især hvis man ikke kan sove.

Jeg vil dog alligevel hermed pointere at det stadig er langt bedre end at skulle befinde sig på sygehuset 3-4 x ugentligt i 4-5 timer! Så jeg klager ikke;o)

Charlotte

torsdag den 21. april 2011

Påske torsdag

Det er herligt når man vågner solen skinner fra en skyfri himmel og solen er begyndt at varme alting op, så ved man vi går mod sommeren og når der er en dårlig dag så er det ikke snestorm vi snakker om, men højst lidt blæst og regn.

Skal hjem til mine forældre i dag og nyde mors lækre lammekølle med masser af hvidløg og flødekartofler så englene synger. Har besluttet Nynne pigen skal med en tur i byen så hun kan komme ud og hygge lidt. Hun er derfor gennembørstet og mens man var i gang kunne man jo også lige så godt snuppe de 2 andre så de er rigtig påskefine.

Så er der kun en uge til at Sidsel og min hyggedag står for døren med besøg i Ikea, plantorama og hvad der ellers må byde på ting til haven.

Haven står nemlig nu for skud. Der er indkøbt bassin på 305 x 183 cm og 56 cm høj, der er købt haveslange til samme og luftpumpe. Nu er planerne en pavillon til at hygge under i havemøbler og en hængekøje står også på indkøbssedlen. Glemmer aldrig den hængekøje man havde fornøjelsen af som barn ned i Hadsund hos mormor og morfar. En lille stofsag hængt op mellem to træer, hvor man kunne ligge og nyde stilheden og synet af trætoppene med fuglefløjt mens man lå og læste Tintin bøger fra onkels kælder! Dengang tænkte man ikke over hvor dejligt det egentlig var, men når man tænker tilbage kan man se det var  jo livet når det var allerbedst!

At så man skændtes med ens søster om at have denne hængekøje kunne ikke ødelægge fornøjelsen, pædagoisk som ens forældre jo var så blev reglen man skiftedes til at have den 15 min af gangen! Det kunne ikke ødelægge fornøjelsen af disse få min men fik bare en til at nyde den endnu mere.

Nu har jeg så endelig fået egen have, noget jeg aldrig troede blev muligt så nu skal den nydes på alle måder og kun ens fantasi - og pengepung, sætter grænser og min fantasi rækker temmelig langt, hvilket man vil kunne få at se efter på torsdag hvor Sidsels fantasi også har en finger med i spillet;o)

Nu skal ugen bare bruges på at få grillen klargjort, havemøbler vasket af og renset og havehynder fundet frem af vinterens varme skur.

Rigtig god påske til alle.

Charlotte

onsdag den 20. april 2011

Dialyse

Jeg er jo startet i hæmodialyse igen i august 2010 og nu er jeg så nået dertil hvor jeg endelig har fået det hjem. Det fik jeg i februar 2011 og har nu kørt små 2 måneder herhjemme.

Jeg havde store startvanskeligheder med at kunne stikke i den nye shunt og derfor blev hjemsendelsen fremad skudt med 2-3 måneder så i I starten så min startbakke således ud:

Der er dog løbet meget vand i åen siden og man er blevet noget mere prof og den ser nu sådan ud

Jeg er endda så meget prof så jeg kan trække begge nåle ud af armen når jeg er lukket så jeg er fri for at sidde og holde på hvert hul i 5 min.

Her er nålene så sat i shunten.



Det er sådan jeg skal køre om natten og i 6-7 timer. Jeg har stadig problemer med at sove med det endnu, men er jeg træt nok får jeg dog et par timer. Jeg er dog mest nattemenneske og kræver ikke meget søvn så indtil videre får jeg tiden tjl at gå med at lave hjemmeside, spille spil på nettet, hygge med lidt lækkert at spise og drikke, se tv og diverse andre småting.

Vil man læse mere om mig og min sygdom så kan man det på hjemmesiden www,pomser,dk

Charlotte

Ny Blog

Så er vi også kommet med på blogbølgen;o)

På denne side vil vi komme med vores besyv om alt mellem himmel og jord og vi håber I alle vil følge denne.

Det bliver om hunde, sygdom, livet generelt og mange andre ting vi kan finde på og alle er velkommen til at komme med kommentarer til vores mening.

Charlotte